خرید فایل(تکنولوژی تولید ماکارونی)

فهرست مطالب عنوان صفحه مقدمه و تارتخچه 1 فصل اول 1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 4 2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی 10 3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآوردههای ماکارونی 18 4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 20 فصل دوم 2-1- بخش اول: متکنولوژی تولید ماکارونی||اِچ اف41008131|hfr39015788|ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی,روشهای ساخت انواع ماکارونی,یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز,طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی
نمونه ای دیگر از بهترین فایل ها با عنوان تکنولوژی تولید ماکارونی آماده دریافت می باشد.

فهرست مطالب

عنوان صفحه

مقدمه و تارتخچه 1

فصل اول

1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی 4

2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی 18

4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانة بازدید شده 20

فصل دوم

2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده 24

فصل سوم

1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی 37

1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی 38

الف: روش غیر پیوسته 40

ب: روش پیوسته 41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده 42

الف: انتقال دهنده‌های افقی 43

ب: انتقال دهنده‌های عمودی 43

ج: انتقال دهنده‌های بادی 43

فصل چهارم :

1-4- بخش اول : خشک کردن 46

الف) خشک کردن اولیه 48

ب) خشک کردن میانی 49

ج) خشک کردن نهایی 49

2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 53

3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن 55

فصل پنجم

1-5- گرمخانه‌های ماکارونی 59

فصل ششم:

بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک 63

بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد 64

فصل هفتم

1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول 67

فصل هشتم

1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه 70

عنوان صفحه

الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید 70

ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 71

ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار 71

فصل نهم :

1-9: بخش اول آزمایش شیمی 75

الف) تعیین pH ماکارونی 75

ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب 75

ج) آزمایش رطوبت 76

2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت 77

الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار 77

ب) دستور تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ 78

پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار 79

ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی 81

ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس 82

ج) طریق کشت کپک 83

3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه 83

4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی 88

فصل دهم:

1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی 97

فصل یازدهم:

بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری 112

بخش دوم: پیشنهادات 113

بخش سوم: مقاله

بخش چهارم: منابع 117


مطالب دیگر:
📜مقاله انگلیسی با ترجمه درباره بتن تزئینی Decorative concrete📜تحقیق شیرین در خسرو و شیرین نظامی📜تحقیق لیلی و مجنون📜مقاله صنعنت فیلم سازی هالیوود📜مقاله طنز و شعر مشروطه📜مقاله زندگینامه فردوسی📜مقاله مقدمه ای درباره خنك سازی دمابرقی ترموالكتریك📜مقاله درباره میكروكنترلر📜مقاله روانشناسی رنگ در اشعار سهراب سپهری📜مقاله خاطره های پرویز دوایی وقصه های ان📜نكاتی كه در تعمیر مانیتور باید توجه داشت📜مقاله نگاهى به تفاوت سنسورهاى CCD و CMOS📜پژوهش حقوق انتقال در بازار برق📜پاورپوینت با موضوع گرماوزن سنج📜کارآموزی گزارش کار آزمایشگاه الکترونیک📜پاور پوینت مراقبت های پرستاری در شیمی درمانی📜نمونه سوالات طلایی آزمون کارشناس رسمی رشته راه و ساختمان📜جزوه بتن آمادگی آزمون کارشناسی ارشد📜دیوارها و عایق رطوبتی📜جزوات طلایی آمادگی آزمون کارشناس رسمی دادگستری عمران📜جزوات طلایی کارشناسی ارشد عمران📜سقف و کف سازی📜مقاله آئین اوستا ایران هفت هزار سال پیشینه تمدن📜اشعار اب باد خاک اتش در بوستان سعدی📜مقاله درباره حروف و قواعد اجوف