خرید فایل(بررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن)

1 مقدمه امروزه استفاده از تولیدات کارخانه های قند در جهان به صورت وسییع و چشمگیری مورد توجه صنایع پلاستیک و داروئی غذایی قرار گرفته است و با مطالعات مداومی که انجام شده همه ساله تولیدات نوینی به بازار صنعت عرضه میگردد بطوریکه عنوان SUCROHIMIE در مقاببررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن||اِچ اف30013337|hfr39015788|بررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن
نمونه ای دیگر از بهترین فایل ها با عنوان بررسی تفاله چغندر و فرآیند تولید آن آماده دریافت می باشد.



1 مقدمه



امروزه استفاده از تولیدات کارخانه های قند در جهان به صورت وسییع و چشمگیری مورد توجه صنایع پلاستیک و داروئی غذایی قرار گرفته است و با مطالعات مداومی که انجام شده همه ساله تولیدات نوینی به بازار صنعت عرضه میگردد بطوریکه عنوان SUCROHIMIE در مقابل PETROCHIMIE صورت حقیقت به خود گرفته است.



در کاخانجات قند اعم از چغندری و نیشکری سه محصول جنبی تولید می شود که این محصولات جنبی در صنایع دیگر و مصارف دیگر مورد استفاده قرار می گیرد .



در حال حاضر در ایران معمولا تمامی تفاله چغندر ومقدار ملاس به عنوان خوراک دام و قسمت مهمی از ملاس تولیدی از چغندر در قندگیری از ملاس مورد استفاده مجدد قرار گرفته و از پس آب آن استفاده مجدد نمی شود . مقدار کمی از ملاس نیز در کارخانه الکل سازی به اتانول تبدیل می شود . مقداری از باگاس یا تفاله نیشکر در صنعت کاغذ سازی استفاده می شود و مقدار بیشتری از آن بعنوان سوخت در کوره بخار مورد استفاده واقع می شود .



در فن قند سازی خشک کردن مواد اهمیت شایان توجهی دارد زیرا پس از بکار گرفتن مواد تر در کارخانه ی قند فراورده های کارخانه باید بصورت خشک به بازار فروش عرضه شود . دست کم دو فرآورده ی اصلی کارخانه یعنی شکر وتفاله تر چغندر باید خشک شود . شکر همیشه بصورت خشک و تفاله ی چغندر گاهی بصورت تر ولی بیشتر بصورت تفاله ی خشک بفروش میرسد . افزوده بر دو فرآورده فوق بخشی از ملاس (پاشیره ) همراه با تفاله ی چغندر خشک می شود و برگ و سرچغندر خوراک سبز دام و گل اضافی و دیگر مواد نیز خشک شده با بازار هرضه می گردد . بخش بزرگی از فرآورده هائی که در کارخانه ی قند به بازار عرضه میشود باید خشک شده باشد .



از دیدگاه نیاز کلی کارخانه به گرما خشک کردن مواد یک عامل بسیار مهم است . باید در نظر گرفته شود که کارخانه ی قند چغندر زدیک به 25 تا 30 % گرم و گاهی بیشتر تنها برای خشک کردن تفاله ی چغندر بکار برده می شود . از اینرو خشک کردن مواد در پایان کار قرار دارد . خشک کردن در چگونگی فرآورده های کارخانه یک عامل شناسگر است هر چند که نمی تواند با عدد یا پول نشان داده شود . موادی که از خشک کن بیرون داده می شود فراورده ی پایانی کارخانه است . اگر هنگام خشک کرن فراورده زیانی ببیند جبران ناپذیر بوده و قابل تبدیل نمی باشد . فراورده ی خشک شده با همه نقص خود نشانگر همه هزینه ی فرایند های کارخانه قند می باشد . هر چند که خشک کردن در پایان کارهای کارخانه قند قرار دارد نباید با توجه کمتری انجام گیرد .



مطالب دیگر:
📌پاورپوینت شناخت بازارهای ورزشی📌پاورپوینت دوپینگ📌پاورپوینت عربی پایه ی هشتم درس ۶📌پاورپوینت ماه بود و روباه📌پاورپوینت درباره مدل های مختلف نظارت و رهبری آموزشی معلمان📌گزارش کار آزمایشگاه کنترل(plc)📌آزمایشگاه مقاومت مصالح(آز کشش)📌گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح(آز پیچش)📌گزارش کار آزمایشگاه مقاومت مصالح(آز پیچش پلاستیک)📌گزارش کار آزمایشگاه کنترل(festo)📌پروژه درس انتقال آب📌گزارش کار آزمایشگاه ترمو دینامیک(کمپرسور دو مرحله ای)📌گزارش کار آزمایشگاه ترمو دینامیک(نازل)📌گزارش کار آز سیالات(مرکز فشار)📌پاورپوینت درباره مباحث کاربردی در مديريت منابع انسانی📌پاورپوینت درباره كارآفرينی و نوآوری، رمز بالندگی و موفقيت كسب و كار درهزاره سوم📌نمونه سوال میانترم ریاضی عمومی1 دانشگاه یزد📌نمونه سوالات استاتیک📌پاورپوینت درباره درس فيزيولوژی اعصاب و غدد ( عمومي ) مخصوص اساتید و دانشجویان📌نمونه سوالات فنی حرفه ای اتوکد همراه با پاسخ📌فایل فلش ( رام یا فریمور) تبلت یا گوشی Xvision e60 مدل XI6030GC📌کتاب تحقیق ماللهند ابوریحان بیرونی pdf📌مجموعه سوالات کامل جوشکاری به همراه کتاب - سوالات امتحانی سازمان فنی و حرفه ای و ...،📌کتاب صوتی افسانه های قدرت از کارلوس کاستاندا📌پاورپوینت پودمان یازدهم کار و فناوری پایه هفتم خوراک